Internet marketing diensten

Pitmakers biedt een breed scala aan diensten aan op het gebied van internet marketing en communicatie. Maar ook de vertaalslag van traditionele marketingactiviteiten naar de mogelijkheden van internet als het gaat om internetreclame, bannering, e-mailmarketing en gesponsorde links maakt online marketing succesvol. Het genereren van prospects, leads en meer omzet draagt bij aan een hoger rendement van uw marketijkactiviteiten. Pitmakers ondersteunt u graag bij de ontwikkeling en realisatie van uw internetmarketing en heeft daarvoor de volgende diensten geformuleerd.


Professioneel webdesign

Uw website het uiterlijk en de uitstraling geven, die bij uw bedrijfsimago passen en uw marketingprogramma en uw verkoopresultaten ondersteunen. Een professioneel design, passend bij uw huisstijl of misschien wel aanleiding voor een opfrisbeurt daarvan. Pitmakers zorgt voor pakkende beeldvorming.

Website ontwerpen en ontwikkelen

Pitmakers ontwerpt en ontwikkelt websites, die geen kostenpost zijn, maar investeringen met rendement. De ideale commerciƫle werknemer, die 24 uren per dag en 7 dagen per week voor u in touw is.


Zoektermen selectie

Het succes van internetmarketing komt voor een belangrijk deel voort uit het toegenomen gebruik van zoekmachines, portals en vergelijkingssites. Vanzelfsprekend is een analyse van de voor u best passende zoektermen een must voor content ontwikkeling en zoekmachine optimalisatie.


Zoekmachine optimalisatie

Kortweg SEO. Betekent uw website hoog laten scoren in de zoekmachines. Pitmakers kan de zoekmachine optimalisatie voor u uitvoeren.

Internet adverteren

Online adverteren is hetzelfde als traditioneel adverteren in de reguliere media, maar met het grote verschil dat de doelgroep zelf haar behoefte kenbaar maakt. Online pull marketing.


E-mailmarketing

Het lijkt zo logisch. E-mail als marketinginstrument. En dat is het ook. Een regelmatige en goedgelezen e-mailnieuwsbrief zal een gunstige werking hebben op de respons van uw website en de positie bij zoekmachines als Google.


Actiewebsites

Een zeer effectief reclame-instrument voor de promotie van bijvoorbeeld een evenement, een thema, producten of dienstverlening: de actiewebsite.


Contact

Pitmakers
Binderij 5m
1185 zh Amstelveen
020 640 3276, mail